Om

Ved Design og håndverk i Hammerfest får du en mulighet til å ta en faglig utdanning med fokus på KREATIVITET! Innen vårt program finnes pr i dag 61 ulike fag og kompetanser, alt fra frisør til urmaker, gullsmed, skredder, designer m fl.  I tillegg utdanner vi elever til yrker som enda ikke finnes!

Samarbeid med det lokale kultur- og næringslivet

Etter at våre elever er har vært gjennom fagets ABC, er de klare for nye utfordringer. DH har tradisjon på et godt samarbeid med nærings- og kulturlivet i Hammerfest. Gjennom samarbeid og utplasseringer får elevene reelle oppgaver med en deadline å forholde seg til. Undervisningen blir mer variert, noe som skaper økt motivasjon. Fagområdet vårt har etter hvert fått en naturlig plass i bybildet.

oline ved lavvoen, redigert

Ungdomsbedrift

 Det å drive ungdomsbedrift går i korte trekk ut på å starte, drive og legge ned en bedrift i løpet av ett skoleår.  De utarbeider ideen til produkt, navn, logo, brosjyrer, utarbeider stand og representerer på fylkesmessa som pleier å være i februar/ mars – i tillegg til å produsere og selge varene sine selv! Gjennom å drive ungdomsbedrift får de, som de sier selv, en forsmak på voksenlivet, og har kontakt med det lokale næringslivet på en helt annen måte enn gjennom tradisjonelle skoleoppgaver

Våre elever har kommet LANGT i UB. De har vunnet en rekke konkurranser på Fylkesmessa for ungdomsbedrifter i Finnmark og vunnet NM. Men viktigst er utviklingen som mennesker!

“ Av det jeg har lært i løpet av mine elleve år på skole, er UB helt klart det mest nyttige!”                                       Sondre,  Infremo UB

Infremo ub Best av 52 bedrifter i Finnmark 2012

Infremo ub
Best av 52 bedrifter i Finnmark 2012

SONY DSC

 

 

d

Legg igjen en kommentar